torsdag 12 december 2019

Stories _Of_Amie : Om julen: Julfilmer

Nu har jag missat en massa dagar, har tittat på en massa julfilmer. Men inte uppdaterat bloggen om dem och vad jag tyckte om dem och inte.
Och eftersom det är så många filmer som jag måste skriva om så jag tänkte bara lista dem här lite snabbt.


Gullig, sorglig, romantisk och en amerikansk typiskt supersöt film! Jack Frost! En av huvudrollerna: Michael Keaton.
Snabb handling: En pappa som inte kan hålla det han lovar, omkommer in en bilolycka. Ett åt senare återvänder han som snögubbe. En snögubbe som ger honom chansen att förbättra relationen till hans son innan det är försent och han försvinner för alltid. Kom ut 1998.
Lite gullig film, men ändå lie sötsliskig.

Detta är verkligen en barnfilm, men älskar man julen och dess filmer så kan man se dem  flera gånger inom kort! Nyhetens behag eller hur älskade vän och syster och "prinsessan är ledan upptagen.

Om prinsessan Anna som ger sig ut på en magisk resa tillsammans med bergsmannen Kristoffer och hans ren Sven, för att hitta sin syster, Snödrottningen Elsa. Anna måste hitta henne för att rädda kungariket från en förbannelse om evig vinter.




Har du sett filmen "Bad Moms" med Mila Kunis? Här kommer uppföljaren! Lika galen som den första! Men lägg nu då till mammor och jul! Hur galet kan det bli? Inte en typisk sötsliskig Amerikans julfilm! Den är rolig, knasig och mysig på en och samma gång!
Absolut sevärd!


Polarexpressen, ännu en barnfamilj, eller en familjefilm som barn kan se på! Eller föräldrar för den delen.  Hör fin är inte denna film? Jag blev alldeles tagen av den när jag såg den första gången, andra gången  och till med den tredje gången.

En liten pojke som inte tror på jultomten får sig en riktigt överraskning på självaste julafton. Utanför hans fönster så ser han ett tåg som är på väg till Nordpolen och en konduktör som ber honom stiga ombord. Snart börjar en spännande  resa till jultomtens verkstad.


Bilderna lånade från Google

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar